ОБРАТНО ГОРЕ

КОИ СМЕ НИЕ

GREEN BOOK е на първо място български фермерски магазин.

Но уникалното в него са съчетаните няколко различни, но все пак с обща нишка идеи - български био храни, домашно приготвена храна (BBQ, топла кухня и уникални бургери), а също и автентични български напитки.

GREEN BOOK е изцяло създаден за да възобнови традициите не само на българската кухня, но и да даде възможност на всеки да опита продукти с автентичен български вкус от специално селектирани малки ферми и био производители.
НАШИТЕ ПРОДУКТИ

ЗАЩО GREEN BOOK

ПРЕСНИ ПРОДУКТИ

Нашите продукти са винаги пресни, вкусни без консерванти.

БЪЛГАРСКИ ФЕРМИ

Вкус от специално селектирани малки ферми и био производители.

БЪРЗА ДОСТАВКА

Ще доставим бързо, до всяко кътче, което пожелаете.

BLACK ANGUS

При нас ще откриете специално подбрани меса.

НАИСТИНА ЗДРАВОСЛОВНО

Разнообразието на магазина стартира с най-висококачественото българско Black Angus говеждо месо, то 100 % натурално и здравословно. Кравите майки раждат телетата в абсолютно естествена среда на пасищата, които са био сертифицирани от немска сертифицираща компания. Там телетата бозаят и пасат на воля без стрес, без медикаменти и без хормони. Хранителните източници (треви и храсти) и широколистни дървесни видове на говедата се намират в най-изоставените, но най-ценни като биоразнообразие райони в Северозападна България. По този начин природните ресурси от тези диви територии в подножието на връх Ведерник се превръщат в първокачествени меса. Девствеността на природата и чистата вода на Стакевска река гарантира, че Angus говеждото месо, което нашите клиенти получават е възможно най-доказаната био продукция с отлична текстура, уникална крехкост и неповторим вкус.
КАК ДА ПОРЪЧАМ
GreenBook © 2023. Всички права запазени
store linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram